Zicht op het grotere geheel

Sterk in besluitvorming en internaliseren

Propositie

Visie
Oude aannames worden in deze tijd tegen het licht gehouden. Niets blijft hetzelfde. Instituties worden aangepast of opgeheven. In deze context is het essentieel voor mensen en organisaties om relevant te blijven in een samenleving die grondig, structureel en permanent verandert. De financiële gevolgen hiervan hebben grote impact op deze mensen, organisaties en samenleving.

Missie
Een interessante transitieperiode waaraan wij graag bijdragen. Onze missie daartoe is ontwikkelen om te verbeteren. Vanuit deze missie zijn wij betrokken bij duurzame business- en verandervraagstukken die zijn verbonden met strategie, governance, bedrijfsvoering en financiën. Specialiteit is besluitvorming en internaliseren gericht op het grotere geheel.

Strategie
Aanpak van de activiteiten kenmerkt zich door regisseren, bruggen bouwen, organiseren en participeren. Wij overzien daarbij de grote lijnen en hebben oog voor detail. Scherpe blik op kansen en risico's maakt daarbij het verschil. Combineren van denken en voelen is onze grootste veranderkracht. Samenvattend verbinden wij de harde structuur vaardigheden met de zachte cultuur competenties.

Opdrachtgevers
In het verlengde van visie, missie en strategie begeleiden wij transities van opdrachtgevers die actief zijn in de financiële en zakelijke dienstverlening, bij brancheorganisaties, not-for-profit, uitvoeringsorganisaties, overheid, familiebedrijven en beroepsgroepen. Taams Transities opereert vanuit de doelstellingen van opdrachtgevers en in overeenstemming met onze waarden. Houding, gedrag en cultuur zijn daarin ondersteunend. Wij helpen u graag met onafhankelijke services, betrokken partners en authentieke specialisten.